ГОЛО ГАСТРОНОМИЈА: ХРАНТНИ РЕЦЕПТИ ЗА РАМ

ГОЛО ГАСТРОНОМИЈА: ХРАНТНИ РЕЦЕПТИ ЗА РАМ

by Исла Бенет
ГОЛО ГАСТРОНОМИЈА: ХРАНТНИ РЕЦЕПТИ ЗА РАМ

ГОЛО ГАСТРОНОМИЈА: ХРАНТНИ РЕЦЕПТИ ЗА РАМ

by Исла Бенет

Paperback

$45.98 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Добредојдовте во светот на GOLO гастрономијата!

Во овој готвач ве покануваме да тргнете на кулинарско патување кое се усогласува со принципите на GOLO диетата. Со фокус на целосна храна, урамнотежена исхрана и внимателна исхрана, GOLO диетата им дава моќ на поединците да постигнат управување со тежината и целокупната благосостојба. Овој готвач служи како придружник на вашето патување GOLO, нудејќи хранливи рецепти кои ги воодушевуваат вашите пупки за вкус додека ги поддржуваат вашите здравствени цели. Диетата GOLO е фокусирана на идејата за балансирање на нивоата на инсулин, промовирање на здрав метаболизам и поттикнување на телото со храна богата со хранливи материи. Овој готвач ги слави овие принципи со презентирање на збирка вкусни, задоволувачки рецепти кои вклучуваат корисни состојки и профили на вкус од различни кулинарски традиции.

Дизајниран е да ве инспирира и да ве поттикне да креирате оброци кои се хранливи и пријатни, правејќи го вашето искуство со GOLO кулинарска авантура. Во рамките на овие страници, ќе откриете ризница на рецепти кои содржат свежи производи, посни протеини и цели зрна. Од живописни салати и обилни супи до вкусни главни јадења и десерти без чувство на вина, куриравме колекција што одговара на различните вкусови и преференци во исхраната. Секој рецепт е смислено изработен за да се обезбеди урамнотежена исхрана и контрола на порциите, истовремено обезбедувајќи ги вкусовите и задоволството што го посакувате.

Но, оваа книга за готвење е повеќе од обична компилација на рецепти. Ние, исто така, обезбедуваме вовед во принципите и науката зад GOLO диетата, нудејќи увид за тоа како таа го поддржува управувањето со тежината и целокупната благосостојба. Дополнително, споделуваме практични совети за планирање оброци, купување намирници и техники за готвење кои ќе ви помогнат со сигурност да се движите на вашето кулинарско патување. Значи, без разлика дали сте нови во GOLO диетата или искусен следбеник кој бара свежа инспирација, дозволете "GOLO Gastronomy: Nuurishing Recipes for a Balanced Lifestyle" да ви биде водич.


Product Details

ISBN-13: 9781835317280
Publisher: Not Avail
Publication date: 08/02/2023
Pages: 262
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.55(d)
Language: Macedonian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews