Аюрведична кухня

Аюрведична кухня

by Олег Кушнір
Аюрведична кухня

Аюрведична кухня

by Олег Кушнір

Paperback

$41.99 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Аюрведична кулінарія - це стародавня індійська практика, яка наголошує на використанні цілісних натуральних продуктів для сприяння балансу та гарного самопочуття. Аюрведична кухня кулінарна книга містить 100 корисних рецептів, які поєднують традиційні аюрведичні принципи з сучасними техніками приготування їжі та інгредієнтами.

Від сніданку до вечері ця кулінарна книга пропонує різноманітні страви, які є одночасно ситними та смачними. Рецепти включають кітчарі, страву в одному горщику з рису та сочевиці, золоте молоко, зігріваючий і заспокійливий напій з куркуми та овочеве каррі з такими спеціями, як кмин і коріандр.

Кожен рецепт супроводжується повнокольоровою фотографією та містить інформацію про конкретні переваги використаних інгредієнтів. Окрім рецептів, ця кулінарна книга містить вступ до аюрведичних принципів і того, як їх можна застосовувати до приготування та споживання їжі, а також поради щодо того, як запасти свою аюрведичну комору.

Незалежно від того, чи ви новачок у Аюрведе, чи досвідчений лікар, Аюрведична кухня - це цінний ресурс для включення цієї стародавньої практики у ваше повсякденне життя та досягнення здоров'я та балансу за допомогою дієти.


Product Details

ISBN-13: 9781835316559
Publisher: Not Avail
Publication date: 07/20/2023
Pages: 244
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.51(d)
Language: Ukrainian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews