ІДЕАЛЬНА КУЛІНАРНА КНИГА В СТИЛІ МАЧІАТТi

ІДЕАЛЬНА КУЛІНАРНА КНИГА В СТИЛІ МАЧІАТТi

by ЄЛИЗАВЕТА МОСОР&
ІДЕАЛЬНА КУЛІНАРНА КНИГА В СТИЛІ МАЧІАТТi

ІДЕАЛЬНА КУЛІНАРНА КНИГА В СТИЛІ МАЧІАТТi

by ЄЛИЗАВЕТА МОСОР&

Paperback

$42.99 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Ласкаво просимо, ентузіасти та поціновувачі кави, у подорож, яка виходить за межі буденності та глибоко занурюється у багатий та сміливий світ смаків макіатто. У царстві кави, де кожна чашка є полотном, яке чекає, щоб його розфарбували відтінками аромату та смаку, макіатто є втіленням простоти та елегантності. Iдеальна кулінарна книга в стилі мачіатто запрошує вас покращити свій досвід кави, розкриваючи потенціал цього класичного, але універсального напою за допомогою 100 креативних і чудових рецептів.

Уявіть собі сцену шипіння еспресо-машини, п'янкий аромат свіжозмелених кавових зерен і очікування, яке наповнює повітря, коли ви вирушаєте в подорож, щоб створити ідеальне макіатто. На цих сторінках ми виходимо за рамки рутини та заглиблюємось у майстерність макіатто. Кожен рецепт - це ретельно продумана симфонія, яка поєднує інтенсивність еспресо з оксамитовою насиченістю пінного молока, пропонуючи палітру смаків, що виходять за рамки традиційних меж цього улюбленого кавового напою.

Незалежно від того, чи ви - досвідчений ентузіаст кави, бариста, який тільки починає готувати, чи хтось, хто тільки починає досліджувати світ еспресо, ця кулінарна книга створена, щоб стати вашим супутником. Разом ми досліджуватимемо техніки, інгредієнти та креативні прийоми, які перетворюють звичайне макіатто на ароматне та поблажливе враження.

Тож, вирушаючи у цю кавову одіссею, нехай ваша чаша буде переповнена насиченістю, сміливістю та креативністю, які визначають світ макіатто. Це радість від вивчення нових смаків, мистецтво створення ідеальної чашки та просте задоволення, яке приносить кожен ковток. Візьміть свою улюблену кухоль, запаліть еспресо-машину та пориньте в ідеальна кулінарна книга в стилі мачіатто. Нехай ваші моменти кави будуть чимось надзвичайним!


Product Details

ISBN-13: 9781835936085
Publisher: Not Avail
Publication date: 12/14/2023
Pages: 250
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.53(d)
Language: Ukrainian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews