eBook

$8.99 

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers


Overview

HI HA HISTÓRIES ON L'AMOR ÉS MÉS FORT QUE LA DISTÀNCIA.

Descobreix-ho a BALI, la saga de MERCEDES RON, l'autora Nº1 que ha seduït més de 1.000.000 de lectores amb CULPA MIA

La Nikki vivia tranquil·la a la seva illa de Bali... fins que va aparèixer l'Alex.

L'Alex no havia cregut mai que podria sentir una connexió tan profunda... fins que va conèixer la Nikki.

Ella ha descobert secrets del seu passat que podrien canviar-ho tot.

Ell haurà d'afrontar que hi ha mons que mai es podran arribar a tocar.

Després de posar un oceà de distància entre ells, l'Alex i la Nikki descobriran que no és tan senzill mantenir-se allunyats, sobretot quan a la seva atracció se li afegeixi un perill capaç d'acabar amb tot..., fins i tot amb les seves vides.

Què amaga l'Alex a Londres? Quina és realment la història de la família de la Nikki? Es pot posar límits a la passió? O hi ha històries on l'amor és més fort que la distància?

SI AIXÒ NOSTRE HA ESTAT UN ERROR, EM VULL EQUIVOCAR AMB TU CADA SEGON DE LA MEVA VIDA.


Product Details

ISBN-13: 9788419357618
Publisher: MONTENA
Publication date: 11/16/2023
Series: Bali , #2
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: eBook
Pages: 480
File size: 1 MB
Age Range: 14 Years
Language: Catalan

About the Author

Mercedes Ron sempre va somiar escriure. Va començar pujant les seves primeres històries a Wattpad, on milions de lectors es van enganxar als seus llibres, i va fer el salt a llibreries el 2017 de la mà de Montena amb la saga «Culpables» (Culpa Mía, Culpa Tuya i Culpa Nuestra), un fenomen editorial que ha estat traduït a més de deu idiomes i la pel·lícula dels quals, Culpa mía, ha estat un fenomen en diferents països.

Al'èxit editorial de «Culpables» li van seguir les sagues «Enfrentados» (Marfil i Ébano), «Dímelo» (Dímelo bajito, Dímelo en secreto i Dímelo con besos) i «Bali» (30 sunsets per enamorar-te i 10.000 milles per trobar-te), que han consolidat l'autora com un referent de la literatura romàntica juvenil amb més d'un milió i mig d'exemplars venuts.


Mercedes Ron sempre va somiar escriure. Va començar pujant les seves primeres històries a Wattpad, on milions de lectors es van enganxar als seus llibres, i va fer el salt a llibreries el 2017 de la mà de Montena amb la saga «Culpables» ( Culpa Mía, Culpa Tuya i Culpa Nuestra), un fenomen editorial que ha estat traduït a més de deu idiomes i la pel·lícula dels quals, Culpa mía, ha estat un fenomen en diferents països.

Al'èxit editorial de «Culpables» li van seguir les sagues «Enfrentados» ( Marfil i Ébano), «Dímelo» ( Dímelo bajito, Dímelo en secreto i Dímelo con besos) i «Bali» ( 30 sunsets per enamorar-te i 10.000 milles per trobar-te), que han consolidat l'autora com un referent de la literatura romàntica juvenil amb més d'un milió i mig d'exemplars venuts.


Ricky Gil. Nascut a Barcelona i conegut per la seva intensa i prolífica carrera musical al capdavant de bandes com Brighton 64, és traductor i ha dirigit el programa de ràdio Guitarra, baix i bateria. És autor de la crònica autobiogràfica Bola y cadena (Editorial Milenio, 2004) i de la novel·la Enhorabona pel programa (66 rpm Edicions, 2018). Actualment prepara la sortida del seu segon disc en solitari, en col·laboració amb el grup Biscuit.

From the B&N Reads Blog

Customer Reviews